Всъщност да сключиш брак е най-лесната част. Трудното идва с

...
 
Всъщност да сключиш брак е най-лесната част. Трудното идва с
Коментари Харесай

Поведението на съпруга ти, което издава, че вече не си приоритет в живота му

 

Всъщност да сключиш брак е най-лесната част. Трудното идва с животът ви като съпрузи по-късно. Бракът е синоним на обич и благополучие, само че също и на отговорност и безрезервност. И доста постоянно двойките не съумяват да се оправят с отговорността, която имат един към различен. И единият от тях трансформира отношението си към другия. Но какво ще стане, когато ти към този момент не си приоритет в живота на брачна половинка си? И допустимо ли е още веднъж да заемеш първо място по значимост в живота му? Трябва ли да поискаш бракоразвод или просто да си тръгнеш? Преди да предприемеш каквото и да е, би трябвало да си спомниш, че  всички връзки имат своите възходи и падения, тъй че в никакъв случай не се отхвърляй от брака си, изключително в случай че си щастлива с този човек. Да, може би сега той се държи необичайно и те наранява с държанието си, само че е допустимо още веднъж да бъдете както преди. Търпение, мила… Търпение.

Но в случай че към момента ти се коства, че той не е мъжът, в който се влюби и за който се омъжи, виж знаците, които ще ти оказват помощ да разпознаеш, че към този момент не си приоритет в живота му. Но не се плаши. Всичко е краткотрайно. Особено държанието му.

Той взема решения без теб

Преди всичко останало, бракът е партньорство. Нещо сходно договорка, която сключваш с бизнес сътрудник и създавате план, само че и двамата  сте равноправни при вземането на решения. Тоест, имате по 50 % от общо 100. Е, с дребната разлика, че бизнес сътрудникът ти не е твоя брачен партньор и няма да те заболи, когато направи нещо скрито, зад тила ти. И най-често договорът, който ще искаш да разтрогнеш, ще са документите за бракоразвод. А неустойките, които ще би трябвало да платиш са душевната болежка и разрушеното сърце. Решенията, които засягат животът ви, се вземат постоянно дружно. В момента, който той спре да се допитва до теб, нещо не е наред. Може би към този момент твоето мнение не е значимо за него, тъй като си спряла да бъдеш приоритет в живота му.

Чувстваш се сама

Всеки привързан човек се нуждае от персонално пространство. Да остане уединено единствено със себе си. Не може двойките да са непрекъснато и на всички места дружно. Но да се чувстваш самотна, когато си в брачни връзки е доста, доста неприятно. Когато започнеш да изпитваш това възприятие, може би към този момент усещаш, че брачният партньор ти не те слага преди всичко в живота си. Липсва връзка сред двама ви, даже и да сте дружно през множеството време.

Той слага други хора пред теб

Един от признаците, които издават, че към този момент не си му приоритет, е фактът, че се радва повече на околните си, в сравнение с теб. Може би се вълнува ужасно доста, когато се вижда с майка си или негов другар, което ненапълно е обикновено, тъй като ти живееш с него, само че въпреки всичко на никоя жена няма да ѝ стане прелестно, когато вижда, че други хора са по-важни от нея за брачният партньор ѝ.

Винаги е на открито или е ангажиран

Излизането сами, без половинките си е здравословно от време на време. Така ще може да помислиш за своите усеща, претенции и ползи. Но в случай че брачният партньор ти е от самото начало на открито или е ангажиран, това към този момент е напълно друго. Когато един човек желае да прекара време с теб, той го прави. Пренебрегва останалите си задължения, работата си, приятелите си, единствено и само, с цел да те види. А в случай че това все по-рядко се случва при вас, изправени сте пред сериозен проблем.

Той няма нищо срещу да те разочарова

Не може без да разочароваме хората от време на време. Случва се, тъй като на първо място останало сме човешки същества, които позволяват неточности. Но не е казусът в това, че е направил нещо, с което те е разочаровал. А това, че той даже не се опита нито да ти се извини, нито да оправи случилото се. Не изпитва виновност и не се тормози да го прави още веднъж и още веднъж. Не се интересува, че наранява възприятията ти. Но бъди честа и откровена с него всякога, когато го прави, с цел да знае какво изпитваш. Ако все пак, той продължи с това държание, е прекомерно евентуално към този момент да не се интересува нито от теб, нито от метода по който се чувстваш.

Никога не прави проекти

Преди време, във всичките му проекти си била включена? Всъщност, ти си била неговият проект – всеки ден. А през днешния ден, той даже не закусва с теб? Защо промени отношението си? Къде сгрешихте? Една връзка в никакъв случай не трябва да бъде едностранна. Той би трябвало да желае да прекарвате толкоз време дружно, колкото и ти. Нито минута по-малко. И в случай че това не е по този начин, би трябвало да схванеш повода, тъй като отдалечаването един от различен е признак на разлъка, а сигурно не искаш това.

Вижте още ⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР